Українці вперше потрапили на Чемпіонат світу з авторського морозива

0
2132
Фото: Andrew Panchenko

Українська команда вперше приймає участь у Чемпіонаті світу з авторського морозива в італійському містечку Ріміні. Для участі у Чемпіонаті подало заявку 109 команд із 16 країн світу, а в фінал пройшло всього 12 команд. Про це повідомляється на офіційній сторінці української команди у Facebook.

На Чемпіонаті світу з авторського морозива Україну представляє команда з п’яти людей під керівництвом українця Massimo Gelarty, засновника студії морозива Gelarty. Чемпіонат розпочався 20 січня і вже завтра стануть відомі результати. Серед завдань, які учасникам потрібно буде виконати – зробити фігуру з карамелі, висотою 120 см та представити на ній чотири види шоколадного морозива; представити торт із морозива на льодовій скульптурі, а також приготувати морозиво із невідомих наперед інгредієнтів та представити все це у єдиній композиції.

Массімо Джеларті зазначив, що шеф-кухарі його закладу створюють морозиво із виключно натуральних продуктів і навіть готують його на очах у гостей. Студія морозива Gelarty відома своїми кулінарними експериментами: шеф-кухарі закладу готують морозиво із нетрадиційних інгредієнтів, створюють салати, закуски, перші й основні страви з морозивом, і навіть готують з нього суші та піцу.

НАПИСАТИ ВІДПОВІДЬ